Úvaha o (Ne)věře

Úvaha o (Ne)věře

Anotace: nevěra, chtíč, neodolatelnost

Když máš dívku,
připadáš si jako v říši snů,
poté však uvidíš tu krásnější,
tu, na kterou si myslel stovky dnů.

Když pomineš fakt, že někoho máš,
okusíš jablko, okusíš a poznáš,
to kouzlo nevěry, které se Ti nabízí,
ten chtíč, když Ti ta,
kterou si chtěl
řekne pojď sem - chci tě teď hned.

To pokušení kterému nejde odolat,
doutknout se jejích vlasů a do přírody volat,
to letní pokušení, které můžeš zdolat.

Poté zjištíš, že ses zamiloval,
ale si ve vztahu s jinou, to nemůžeš jen tak odvolat.
Dny a nocí přemýšlíš o tom,
co teď, proč a vůbec,
řekneš jí sbohem - jsem blbec.
Autor FrancoisDillinger, 19.06.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí