Maličkosti co znamenají svět....

Maličkosti co znamenají svět....

Anotace: tvůj úsměv, smích, polibek, dotek a něžný pohled....

Já vím pro někoho jsem nic,
ale pro Tebe znamenám víc.
Dívat se do Tvých očí,
jen tak málo mi stačí.
Vidět v nich zářící hvězdičky,
jakoby odraz plamene od svíčky.
Držet Tvou dlaň v dlani,
Tvé rty políbit mám nutkání.
Vidět Tebe v raní záři,
na mých rtech úsměv vytváří.
Jako jediný paprsek slunce zářící skrze mrak ,
tvá láska otevírá nejenom můj slepí zrak.
Otevíráš mi něžně i několikrát zlomené srdce,
příběhy co vyprávíš, Tvůj hlas zní sladce.
Ve společných minutách ukrývá se svět.
Ve Tvé přítomnosti tělo nepřestává se chvět.
Když prší, s Tebou hezčí počasí mě napadá.
Tvá přítomnost mou náladu mocně ovládá.
Když je mi smutno, vzpomenu si na Tebe,
to už ani krutá zima vůbec mě nezebe.
Tak jako spánek má své sny,
tak já mám Tebe, pane úžasný.
To jsou maličkosti co znamenají svět,
budu mít vzpomínky a příběh který vyprávět.
Autor Labanda, 19.06.2011
Přečteno 495x
Tipy 14
Poslední tipující: Seanko, Emmelia, Danger, BARBYE, bobi bobie, Chicki, NikitaNikaT., Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, něžné. Hezký prožitek.

18.11.2011 18:42:54 | Seanko

Krásná romantika
co v milimertry něžností se roztiká.

08.09.2011 05:57:00 | Danger

Ne z velkých věcí, ale z malých se skládá svět nebo něco důležitého :)

22.07.2011 20:47:00 | BARBYE

Tvůj svět je všude kolem Tebe
když zrovna láska bolí, zebe
není jen v jednom jedinném
je v Tvém srdci upřímném:)).Hodně štěstí Jani.

19.06.2011 08:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí