Jak moc miluji snít

Jak moc miluji snít

Anotace: ....

Usínám se dnem končícím,
vzpomínám na svou lásku.
Náhle v podvědomí chodívám,
pomalu se dostávám do snu.
v tu chvíli ona vedle mne leží,
s klidnou a odevzdanou náladou,
já se jen držím s velmi velkou námahou.
Pohled na ni mě čím dál tím víc nutí,
hned bych ji pomiloval s velkou chutí.

Ale já jen sním
a nevím,
že to vše je jenom sen
a pak na ni musím myslet celý ten dlouhý den.
A pak zas se jen těším až nevědomky spadnu do říše snů
a budu se moct konečně dotknout jejich rtů.
Autor airelle, 06.02.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) paráda :)

13.03.2006 00:36:00 | Pain

taky pěkná pusinko :)

09.02.2006 11:18:00 | Myff

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí