"stalo se něco?" "nech mě být!"

"stalo se něco?" "nech mě být!"

Anotace: moc zájmu škodí...

neptej se jak mi je
neptej se pořád dokola jak se cítím
„stalo se něco?“ „si v pořádku?“
nebaví mě hrát si na kočku a myš
ještě chvíli pokračuj však uvidíš
nechci aby ses mě dotýkal
jakkoli se ke mně snažil přivinout
odmítám tvojí pomoc, odmítám si přivyknout
nech mě pár dní, třeba i týden
nech mě a moje tělo, my si zvyknem
nechytej mě za ruku je to jako kdybys vázal kolem mě smyčku
a pak mi s úsměvem podkopl židličku
nedívej se jak spím, cítim tvoje oči jako pohled vraha
však víš já mám tě ráda, jen ne tak jak by sis přál
dej mi pár dní, možná týden
nech mě a moje ego, my si zvyknem
Autor Metal Lady, 19.06.2011
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, Vesper
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí