Jsem na Tobě závislý...

Jsem na Tobě závislý...

Anotace: ...hodně moc (snad se ta písnička hodí k obsahu, ale melodii má pěknou http://www.youtube.com/watch?v=tdBCsiMa3nY&feature=related)...btw, v jednoduchosti je síla ;)

Jsem na Tobě závislý
Na Tvé kůži, na Tvé vůni
Co naplňuje mé nozdry
Na Tvém úsměvu
Kterého bylo na tisíce
I na Tvých slzách
Které jsem viděl jen jednou

Jsem na Tobě závislý
Na Tvých rtech, na lících
Co se tak krásně smějí
Na Tvých zádech i na ňadrech
Těch míst co můžu líbat
Na zadečku, na vlasech
Které na sobě nacházím
Při každém příjezdu od Tebe

Jsem na Tobě závislý
Na Tvých dlaních
Co tak krásně hladí
Na Tvých bocích
Co mě tolik svádí
Na Tvých očích
Co tak krásně září
Na Tvém bříšku
Co tak krásně hřeje

Jsem na Tobě závislý
Na celém Tvém tělu
Pořád na Tebe myslím
A nikdy v životě nepřestanu
Myšlenka na Tebe
Mi dodává kyslík
A dýchat se musí neustále
Chtěl bych Tě líbat cele dny
Stále a stále na nových místech
Tvé kůže dotknout se svými rty
Miluji Tě :-*
Autor JohnyD., 19.06.2011
Přečteno 633x
Tipy 15
Poslední tipující: Emmelia, Mraveneček, la loba, Jiná, CULIKATÁ, Noc17, Lucijena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo.

19.06.2011 21:58:00 | Lucijena

hm....krásné vyznání :)

19.06.2011 21:58:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí