Milenci

Milenci

Anotace: .......................

Za oknem padá sníh
a vločky tančí v závějích
Jen dva milenci potají
své sny tiše spřádají
a co ty a já?

Za moment příjde vánoční čas
a v srdci se rozezní ten známí hlas
a těm dvoum milencum zavelí
at o svou lásku se se světem podělí
a co ty a já?

Vánoce jsou už za námi
mezitím milenci schovávat se přestal
Jen my dva pořád o sobě potají sníme
nikdy si lásku nevyznáme to přece oba dobře víme
Autor Snilek.holka, 20.06.2011
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle nefunguje,musíš to vzít za jinej konec.

20.06.2011 17:22:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí