Přicházíš

Přicházíš

Anotace: Láska je v zimě, v létě stále stejná. Jen se mění lidé.

Kytara zní večerním nokturnem,
a oheň hoří hvězdami.
Sedíme kolem ohně, píseň vyzpívává les,
řeka pod kopcem,
a tvé srdce, se chvěje k půlnoci.

Ticho se narodilo krajem, jen vítr cuchá ti vlasy, a honí se v rákosí.
Kytara dostrunila,
dvě dlaně se setkaly, jako most času.

Je hodina mezi nocí a ránem,
dvě těla prolnuly, čas se zastavil,
narodil se nový vesmír,
vesmír dvou.
Autor Hombre, 20.06.2011
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

poezie.

20.06.2011 17:17:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí