V dešti slza

V dešti slza

Anotace: tíseň z pocitu lásky

V dešti slza

V dešti slza se ztrácí
To zlý pocit se vrací
Že mi zase zmizíš
Že nevím, co cítíš
Co cítíš a ke komu
Že zbudou mi oči
Oči pro usedavý pláč
Kterým zaliji zem
Na kolenou-tady sem
Tělo bez duše
Duše bez těla
Bez strážného anděla
A ty zatím v náručí
Ležet budeš jinému
Jen ne mě samému
A moji snové
Jak domeček z karet
Vezmou za své
Stejně jako hrdost
Pýcha
Ego
Půjdu skládat lego
A básně nechám ladem
Lidem,
Co talent mají skladem
Jen jedno nepustím
Tebe ze srdce
Kde budeš na věky
Tak zkus se smilovat
Vždy tě budu milovat
Autor kukopr, 20.06.2011
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: hubape, Vittoria, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná,že to bude znít divně, možná to ani neměl být účel této básně, ale krásně mě to pobavilo. :-)
PS: Neber to jako urážku, ale jako pochvalu.

11.07.2011 20:49:00 | hubape

nápodobně :(

21.06.2011 00:16:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí