laska je zrada

laska je zrada

Anotace: zivot je nekdy opravdu zvlastni

Láska je zrada

Proč milujeme ty kteří o to nestojí,
proč oddáváme se těm kteří nás zrazují,
proč sníme po těch kteří nás opouštějí,
proč sníme o těch kteří neexistují.

Jsme jen loutky pro ty kteří nás ničí,
jsme jen hrátky pro ty co si rádi hrají,
jsme jen prázdné schránky pro bez citný,
jsme jen na něčí pažbě dlouhé čárky.

Hledala jsem a konečně jsem našla,
po chvíli zase ztratila a pak se v slzách topila,
proč milovat znamená potají se litovat,
chtěla jsem být Šťastná,a navždy tebe milovat.

Chtěla jsem se tobě něhou oddávat,
chtěla jsem být jen s tebou,
tak proč jsi teďka s jinou a ne semnou,
proč jsi připadám odkopnutá a zrazená.

Řekl jsi budeme jen kamarádi,
prý bude to tak lepší,já mám srdce pro jinou,
chci být s ní a ne s tebou,
prostě to tak ber a na mě zapomeň.

Jenže ty nevíš jak moc jsi mi tím ublížil,
jak moc jsi moje city poranil,
ani nevíš jak moc mi chybíš,
jak večer na tebe myslím.

Proč je nám tak hrozně,
když nás někdo opustí,
proč na nic jiného člověk nemyslí,
proč člověk ztratí důvod k žití.

Už nikdy nebudu milovat bez hlavě,
už nikdy se nechci zamilovat do blbce,
už nikdy nechci zažit ten hloupí pocit,
už se nechci v noci trápit.

Ale nejsi jediný který po zemi chodí,
najdou se i jiný kteří mi rozumí,
zapomenout na tebe je nemožný,
ale pokusím se,vždyť je to peklo.

Už na to nechci myslet,chci zapomenout,
přestat brečet a smát se naplno,
užívat si života a znovu milovat,vždyť to musí jít i bez tebe
Autor Héďa2, 06.02.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí