On

On

Anotace: 9.4.11, Pro Michala

Jeho vůně - lehká pěna v horké vaně,
jak důvěra před propastí na hraně,
Sladká chuť - šťáva z ananasu,
krása jen tak - pro okrasu,
v ní posedlost i zadní vrátka,
to chtění čistě bez pozlátka.

On sám - můj úděl, který ponesu si,
jen smrt ta věčná ví,
že jsme jen jeden, ve chvíli,
kdy mě opustí -
Lásko.
Autor Vesper, 20.06.2011
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Axazel, Noc17, chicacheca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty ho máš asi moc moc ráda že?
Moc se Ti ta básen povedla.
Ta se bude líbit:-).

27.06.2011 08:21:00 | Axazel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí