Stesk

Stesk

Anotace: co je to stesk???

Spolu s bouřkovými mraky přišel i blesk,
tak jako s city přichází stesk.

Stýská se člověku, když večer sám usíná,
smutní i ráno, když sám, nový den začíná.

Stesk je však jen zkrocená touha,
kdo tvrdí, že ne, opravdu se rouhá.

Hned jak se touha dostane z klece,
stesk se odplaví, podobný řece.

Náhle tu zůstává jen láska divoká,
i na tu pozor, udělá z Vás otroka.

A Vy jste zase v kleci....
Autor Justýna, 21.06.2011
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, tato22, Skalsky Pavel, nejsembásník, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když stesk nás otročí
láska nám to pak zúročí.
Nádherná !!

21.06.2011 09:55:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí