Chci tě políbit

Chci tě políbit

Anotace: ............

upíjím z poháru tvojí lásky
nenasytně hltám doušek každý
stávám se loutkou
a ty taháš za provázky
poblouzněn přeji si
ať trvá to navždy

s pocitem
že svět patří mi snad
že jsem snad králem
když v náruči svírám tvé tělo
srdce mé zmítá se pod palbou kanonád
buší
jakoby z hrudi mé vyskočit chtělo

doteky tvé hladí mě po kůži
tak příjemně hřejí hedvábné dlaně
chci líbat tvé rty
jenž rudé jsou od růží
dvě sladké maliny
jak těším se na ně

skláním se k tobě
už cítím tvůj dech
má ústa jsou lačná
tolik tě ochutnat chtějí
mrazení jako led zebe mě na zádech
tak prosím dej svolení
ať už tě políbit smějí

hledíš mi do očí
a pevně tiskneš mé ruce
tiše pak zašeptáš
vždyť není kam spěchat
staň se mým Měsícem
já budu tvé Slunce
a všechno ostatní
můžeme na Zemi nechat
Autor James Libustka, 21.06.2011
Přečteno 605x
Tipy 44
Poslední tipující: V.N.Losinský, Gabrielle, ilona, Maryje..., la loba, E.T.Jane, Nick Name, ni.va, TetaKazi, whiolet, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,moc moc nádherné dílko!:)ST

27.06.2011 22:14:00 | ilona

..něžná ....jako pírko z holubice lásky ST.

27.06.2011 19:03:00 | Maryje...

to je upřímné...
čekáš až kývne, tys dal jí dovolení
... mám nad čím přemýšlet

23.06.2011 01:14:00 | ni.va

:) st

22.06.2011 19:19:00 | whiolet

Krásné vyznání a věřím, že kdyby jsi měl křídla už z lásky létáš...

21.06.2011 23:07:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí