životní tanec

životní tanec

Anotace: ...

Tanec životní já zažívám,
lidskou podlost prožívám,
brodím se tou louží pýchy,
když při pomluvách se hltá smíchy,

podlý tvor ten člověk je,
zbývá ještě naděje?
Já další šanci musím dát,
nemohu se jen tak vzdát,

a tak žiji ve lži a strachu,
někdy potácím se v tmě v prachu,
jak ten svět je zlý a šedý,
ale jaký si to uděláš...takový to máš
Autor Gamy, 06.02.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí