Vyrovnanost

Vyrovnanost

Anotace: takhle to je a bude

Děkuji ti že mě trápíš,
mé sny mi ale nevyvrátíš,
děkuji že jsem poznala bolest,
že naléčil si mi hořkou lest,

takže tobě patří mé díky,
teď pukej si dál klidně smíchy,
poznala jsem že láska nezná mezí,
a co všechno v tom vlastně vězí.
Autor Gamy, 06.02.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí