Ladywamp

Ladywamp

Anotace: tajemství

Tak přicházím na pokoj v myšlenkách
jak venku ladně chodívala po špičkách
ta dívka jenž v srdci ji nosíval
ta která stávala se jeho paní

tak sedávam na postel LADYWAMP
tak to cítím to vzrušení když šahnu na pokušení
saham na postel kde milovali se převelice
na postel z dubového dřeva ja šaham si teďka
tak lehám si a vidím velice

vidím jak vášnivě se milovali
jak dřevo praskalo
jak velice se k sobě měli
to byla ta láska převeliká

tak otvírám oči a vidím je
jak odcházejí do nebe
do nebe kde šťastně jsou
tak smutně opuštím ten pokoj
to tajemství ale nechám si v srdci mím:)
Autor vlcatko, 22.06.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí