Co pro mě jsi...

Co pro mě jsi...

Anotace: .................

Jsi list co tvořím stromum jejich tvář
pro mě však i neodolatelný lhář


jsi slunce co naobloze září
pro mě někdo kdo plány mi maří


Jsi poupě nádherné květiny
pro mě někdo uplně bez chyby


jsi voda co uhasí mou žízen
Jsi někdo,komu dávám najevo svou přízen


Jsi měsíc co ve tmě mi ukazuje cestu
někdo,kdo mě snad jednou chce za nevěstu


jsi ten,kterého nenávidím i miluji
ten se kterým si marně společnou budoucnost maluji
Autor Snilek.holka, 23.06.2011
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: Ziky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klidně si maluj barevné obrázky jak z jiného světa. Co ty víš, třeba to není utopie. A kdyby byla, nevadí, vzpomínky zůstanou, život jde dál...

23.06.2011 11:13:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí