Jedno slovo

Jedno slovo

Anotace: -

To slovo, kdo vnímá jeho sílu?
V těch všech větách a slov víru.

Ty ne,
tvrdíš, že ano.
Nevěřím.
Tak rychle pryč,
utíkáš ode mě ke dveřím.

Po celou dobu byly zavřené,
než zjistila jsi u kliky,
za láskou a štěstím ukryty,
že nebyly zamčené.

To slovo, kdo cítí jeho sílu?
Já, vždyť přicházím o svou vílu.

Slyšíš?
To zvoní nám zvonec..
a...
Autor kolemjdouci, 23.06.2011
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Jeněcovevzduchukrásného, Robin Marnolli, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně se to líbilo.

18.02.2013 13:23:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí