Konec

Konec

Anotace: !

Obraz noci a tmy
Vše je strnuté a prázdné
Už není žádné my
Už není na nás, co se stane

Když já vstávám, ty spíš
Koukám se na tvé tělo
Doufám a prosím, že to víš
Kéž by to smysl mělo

Dnes je den poslední
Dnes se má vše stát
Dnes mě nic nevzbudí
Promiň, měl jsem tě rád
Autor PMU, 23.06.2011
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: E.T.Jane, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásný!!

24.06.2011 08:23:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí