Stačí jen pohled

Stačí jen pohled

Anotace: stýskalo se mi

Stačí jen pohled tvůj
a dech se mi úží
vůně tvých vlasů
mi hlavu zamotá
někdy jsi broučku můj
jak keř planých růží
naláká, ublíží a jen se chichotá

I když jsi pichlavý
jak ten keř růží
stačí jen objetí
a zas dech se úží
a já si neumím
představit bez tebe
jak bez map, kormidla
dostat se do nebe

A jen ta růžička
Na cestu voní
i když jen s obavou
kráčím teď po ní
slunečným dnem
modravou dálavou
za naším snem

Za něžným objetím
Za láskou tvou
Která snad navždycky
Bude jen mou
Ať osud nezlomí
Srdce mé vroucí
A já pak tvá budu
Dokud tma tmoucí
Nezastře oči mé navždy
Autor cervena_lentilka, 24.06.2011
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: khantengri, ilona, tato22, Mraveneček, ilaila, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné zamilované verše.

24.06.2011 19:48:00 | ilaila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí