Patříme k sobě

Patříme k sobě

Anotace: Ty + Já = My

Jsem rád když slyšívám slova,
že budu už napořád jenom tvůj,
rád je slyšívám znova a znova,
je to totiž splnění mých snů.

Ale největší přání mého života,
je to,aby jsi se mnou byla šťastná,
o to se budu snažit stále dokola,
aby tomu tak také bylo,lásko má.

Stejně jako ty beze mne,
nemůžu být nikdy bez tebe,
ty smíšku můj,má drahá.

Tohleto nikdy nesmí skončit,
to mi určitě dáš za pravdu,
ty a já prostě patříme k sobě.

Miluju tě lásko moje...
Autor Dubínek, 24.06.2011
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí