14. rok na světě-pohled na život

14. rok na světě-pohled na život

Anotace: Jak vidím život ve svých 14. letech

Život je těžká věc.
Někdy si připádám,že mám
nad sebou těžkou klec.
Že hnout se z místa
nemužu,dělám si to sám,
sám si do očí lžu.

Na druhou stranu...
...stává se mi...
jakobych se vznášel
v oblacích,jako
svobodný ptáček,který
nezná hranice.

Často přemýšlím nad
tím proč?Proč se to
opakuje neustále dokola?

Proč nemohu být bez
přestání vysoko v oblacích,
šťastný a bez zábran?

Teď už znám odpověď.
Jen na samém pokraji svých sil
nejlépe poznáš,co v životě
je pro tebe svaté,co nikdy
utéct nenecháš.
Autor Mares, 06.02.2006
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď už znám odpověď.....
To má hloubku.

01.11.2011 21:41:23 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí