Já chtěl bych býti...

Já chtěl bych býti...

Anotace: Podle mě celkem pěkná, jen doufám, že vám se bude taky líbit a snad časem pribudou další verše....

Já chtěl bych býti...

Já chtěl bych býti ptáčkem
zpívat ti denně do ouška
jak velkým jsi mým znáčkem
jak jsi vším pro mě blizoučká...

Já chtěl bych býti včelkou
dělat med jenom pro tebe
být tvou součástí velkou
součásti plnou naděje...

Já chtěl bych býti vodou
stékat ti volně po tváři
býti tvou láskou snovou
co při tobě jen zazáři...

Já chtěl bych býti sluncem
svítit ti stále na cestu,
být tvým výstražným zvoncem
co v nouzi hodí ti vestu...

Já chtěl bych býti koněm tvým
na zádech bych tě nosil rád
ty jseš a budeš pro mě vším
mou můzou, cestou jak se smát...

Já chtěl bych býti ranní rosou
co zpříjemní ti celý den
chtěl smáčet bych tvou nožku bosou
teplou, hebkou, krásnou jen...

Já chtěl bych býti láskou tvojí
dělat vše o co prosíš mě
jsi nádherná jak ranné chvojí
chci v náručí nosit tě...

Snad chápeš co jsem ti chtěl říci
teď je vše jenom na tobě
co uděláš, zda vzplaješ svíci
Snad cítíš všechno podobně...
Autor Peky, 06.02.2006
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

no pěkný, jak na to, že je ti 15, a snad jsem i dobře pochopila :), že kluk, tak to je dokonce dost pěkný

07.02.2006 16:03:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí