Po třetí

Po třetí

Anotace: When I look at you

Pod slzami třese se mi ruka
To moje rozmlácený srdce už mi zase puká
V hrudi mi škube a rty - ty se chvějí
Vrátit všechno zpátky si neustále přeji

Už po třetí mě zklamalo, co mě zklamat nemělo
Po třetí ta samota, tik tak, už se setmělo
Po třetí si vyčítám, že chyba jsem fakt já
Nepochopím co ten člověk pro lež všechno udělá

Říkal, že jsem jediná, ale neví, co to láska je
Lže mi s čistým svědomím - říkám, že nemiluje
Umírám už po třetí, jak pitomá jsem byla
Tolik mokrých kapesníků a života jsem promarnila

Zatajuje naši lásku a utíká za ňákou jinou
Odpustím mu, neodpustím, stejně je to mojí vinou
Dala jsem mu všechno - všechno! Duši, tělo
Že bude jako všichni kluci moje srdce nevědělo

Chci kytky hodit do koše, spálit knihu, zabít se
Toužím po tom zrušit lásku, zničit lež, vstát zase a nebát se
Po třetí je důvěra pryč a srdce zlomené
Co jediné tu stále dřepí - láska k lásce neměnné
Autor wigi.sama, 26.06.2011
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: filipika, tato22, Chancer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí