Znamenáš pro mě...

Znamenáš pro mě...

Anotace: ..na délce slok a kvalitě slov vůbec nezáleží..

Znamenáš pro mě
každý krok po tomhle světě,
každý výdech a nádech
a všechny ty hlásky ve větě,
mám Tvou kůži na rtech,
slova vrytá do paměti
a doteky do celého těla,

jsi mé druhé křídlo
a nádherně se mi letí,
jsi mi takovou oporou,
kterou jsem nikdy neměla…

Znamenáš pro mě
stín, který mě drží kolem pasu
a bez pochyb zůstává,
každou myšlenku v mém hlasu,
co myslet nepřestává,
každý úsměv za tu krásu
a nejdražší hodnotu bytí,
paprsek, který zahřívá
a do srdce mi svítí,
každou slzu chybění a stesku,
každou slzu štěstí
a sen za rozbřesku,

jsi přání, co spadlo mi do dlaní
z těch nejvyšších hor
lidských bytostí,
jsi mi větrem, co do oblak vyzvání
a odnáší si mě za obzor,
k místům bez starostí…

Znamenáš pro mě
sílu, kterou denně do dna piji,
chuť smát se v očích,
strach, že bych o Tebe mohla přijít,
hloubku oceánu, kde už ryby neplavou
a tsunami neútočí,
kde jen hejna planktonů
leží si na vlnách,
kde já v Tobě…a v Tvé lásce
už dlouho tonu…
Ale ty mě vždycky zachráníš
a topíme se spolu…

Jsi mi pevnou půdou pod nohama,
na které stát se nebojím,
jsi mou hvězdou,
co nebe se zemí
navždy spojí
a čím dál blíž pluje,
jsi mi vším,
úplně vším,
co jen existuje…
Autor Jiná, 26.06.2011
Přečteno 720x
Tipy 31
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, nejsembásník, JohnyD., Psavec, hašlerka, labuť, šuměnka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co na to říct..ať žije láska když se srdce zblázní:))Nádherně poskládaná slova a fajn anotace..když cítím to co cítím mám v tu chvilku na háku kvalitu slov a délku slok..píšu jen to co ze mě chce ven,co cítí srdce a tak no:)))Velký ST!

27.06.2011 09:55:00 | xoxoxo

Tvá vyznání jsou psána mojí krví
a vydechnuta mými plícemi
jsi láska sama tady na zemi
kéž jsi ta prvá, on zase ten prvý...

26.06.2011 21:14:00 | šuměnka

psáno srdcem:-)

ST

26.06.2011 15:24:00 | Mbonita

Moc pěkné vyznání. Přečetl jsem jedním dechem. ;-)

26.06.2011 15:14:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí