Jen ty a moje chyby

Jen ty a moje chyby

Anotace: Pro tebe

To co jsi pro mne a nestačí mi slova
To co mne uvnitř potěší zas a znova
To že jsi u mne nablízku spící tiše
A při tom pohledu napadne mne jen klišé

Řekl jsem stokrát ti jak moc o tebe stojím
Stokrát jsem ukázal jak moc se o nás bojím
A pořád dokola tu dělám stejné chyby
jako bych nevěřil že semnou se ti líbí

A přitom v nitru mém to vždycky bylo jasné
Že až tě políbím ostatní bude krásné
A tak to dopadlo a než jsme se nadály
Ty jsi můj život jen ty a ten princ malý
Autor Trawnikar, 26.06.2011
Přečteno 451x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, BARBYE, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a chyby se odpouští..

27.06.2011 08:40:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí