Horoskop

Horoskop

Anotace: pro equese

V horkých paprscích
se smíchem se proháním
jsem královnou zvěrokruhu
nejsilnějším znamením
pyšná lvice

Avšak zkrotila mě kořist
hrdý a vyrovnaný kozoroh
co naučil mě něžně příst
sám ale nepřístupným zdá se

A tak každé ráno
horoskop si pročítám
zda hvězdy
svedou nás dohromady
bolístky už nepočítám
snad někdy
uvěříš a dáš mi své srdce
Autor Alain, 27.06.2011
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: casla, ilona, Linzerka, teniska, BARBYE, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji hodně štěstí :)

27.06.2011 08:33:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí