Flétna

Flétna

Anotace: Stýská se mi :(

Slyším...
Slyším ladný zvuk
vycházející z rušné budovy,
ale není to žádný hluk.
Co je to? Kdo poví?

Tuším...
Tuším, že mě volá.
Běžím za ním stále dál.
Nestačí mi slova,
Kdo to tak nádherně hrál?

Vidím...
Vidím oslepující lesk,
který probouzí ve mně stesk.
Stýská se mi po hudbě,
ale velmi i po tobě.
Autor Kateřina Lukavská, 27.06.2011
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí