Modrý dům

Modrý dům

Anotace: Zimní měsíce 2001 Kolín

Až budeš mít cestu kolem modrých zdí
a toužit po siluetě v oknech
rozsvícených,
až Tvůj pohled zapadne do závěje touhy,
a Tvé dlaně studené budou chtít
zahřát,
tak neváhej a přijď já čekám.

Až budeš rozvrásněna pocity stesku
po vyšlapané pěšině dob minulých
neusínej v rozhodnutí,
blázni spí s otevřenýma očima
a já čekám
na Tvůj dech, sám , víš.

Až budeš mít pocit, že vlaštovky odlétly,
a mráz spálil květenství jara,
nauč mě líbat, prozaicky..
Já pak roztaji v tvých bílých dlouhých dlaních
jsem šťastný, že mám Tě
jsem šťastný, že miluji Tě...
Autor Saummur, 07.02.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně, je nádherná. 101 :)

07.02.2006 16:17:00 | Nausika

To mi děláš schválně! Zrovna nedávno jsem říkal jedné: "Až ti bude hodně zle, až se budeš cítit hodně sama, víš, kde mě najdeš!" Mrazivě krásná.

07.02.2006 11:47:00 | JardaCH

Suhlasim s Jirkom, krasne ma z tvojej basne mrazi:)

07.02.2006 11:09:00 |

Výborné *

07.02.2006 10:42:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí