Hra na lásku

Hra na lásku

Anotace: Pojďte paní, budeme si hrát.

Chřestí v pevných okovech,
snaží se bít.
Mezi popraskanými žebry se vzpouzí.
Hřebíkem rezavým do něj své jméno vyryla,
jako do kůry stromu milenců.
Dobytčí cejch, podpis vlastníka navždy zůstane,
Nesmazatelný.

Štěstí hledat ve zbytečných slovech,
oči zavázené mít.
Cítit se vyčerpaný tou falešnou nouzí,
iluzí, která nás celou dobu jen mámila.
Milování je jen společenskou hrou.
A ve hře každý hráč může být, když si umane,
Nevyzpytatelný.

Vsázet svá srdce vabank bez pravidel,
Dávat je zbytečně do želez, aby celý svět viděl,
Že i já jsem přistoupil na tuto partii..?
Ne, prosím, děkuji.
Chci slyšet jeden a sto důvodů,
proč hrát tuto malichernou hru.
Jinak raději půjdu dále...
Autor Daya, 27.06.2011
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: chicacheca, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí