Polibky pro tebe

Polibky pro tebe

Anotace: ..............

posílám polibky tobě má milá
jsou plné lásky
a nežných vět
přeji si
aby jsi nezapomněla
že jen a jen tobě
patří můj svět

jsi daleko ode mě
však v srdci tě mám
vidím každý tvůj detail
a cítím vůni tvých vlasů
cokoliv výměnou
já za tebe dám
za výjímečnost tvojí
za tvojí krásu

každá vteřina stává se věčností
schází mi pouhá
přítomnost tvá
čekám na objetí
jenž smutku mě oprostí
jediný okamžik
kdy budeš jen má

duši se stýská
a tělu zima je
však stále mám naději
že vrátíš se brzy
pak láska tvá opět
tělo mé zahřeje
a duši zašeptá
moc mě to mrzí

posílám polibky tobě má milá
jsou plné lásky
a nežných vět
přeji si
aby jsi nezapomněla
kde je tvůj milý
a kudy zpět
Autor James Libustka, 28.06.2011
Přečteno 513x
Tipy 40
Poslední tipující: NikitaNikaT., hloubavá, Azure angel, Jenda P., ilona, Juan Francesco de Faro, V.N.Losinský, Gabrielle, Zasr. romantik, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím si, že nění potřeba cokoliv dodávat, dílko opravdu pěkné, upřímné, láskyplné... prostě taková je láska. Ta opravdová :o)

14.07.2011 21:27:00 | NikitaNikaT.

Hezounké vyznání...pěkně se čte (a určitě ještě lépe poslouchá.) ...

28.06.2011 19:08:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí