Snová

Snová

Anotace: přání...

Sbírka: Zahrada snů

Jen položit si hlavu na tvé rameno...

Jen položit si hlavu na tvé rameno
mé srdce zdá se žitím dosti znaveno
pak s klidem v duši oddechne si zcela.

Ten pocit, co možná by jsi chtěla
s něžností vlastní k tobě vzhlížím.
A pochybami tě v tuto chvíli nezatížím.

Tak položit si hlavu na tvé rameno
pak zdá se co je navždy ztraceno
to vrátí se pak zpátky mezi nás.

A nespálí ho slunce nebo mráz.
Tou jistotou pak navždy nám se stane.
Když řekneš buď tu se mnou ty můj pane...

Já navždy tady zůstanu.

To přání ze sna náhle dostanu.

Jen položit si hlavu na tvé rameno.
Autor Paulín, 28.06.2011
Přečteno 414x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, strawbery, Elisha, labuť, zvířenka, Lucucu, CULIKATÁ, ilona, Mbonita, ECHO PARAZIT, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

20.02.2024 19:55:23 | mkinka

jojo,velice pěkně rýmuješ:)Líbí se mi to!

29.06.2011 01:34:00 | ilona

...kudláková, há!..........máš dobrý rýmy.

28.06.2011 21:41:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí