Síť

Síť

Anotace: ...

Jsem sítí , co spletl pavouk , jménem tma
Tma co zahaluje tvé obrysy do temna
Jsem tvou oporou , jsem tvou sítí,
Když z výšky spadneš, tak tě chytí.

Jsem sluncem a paprsky tě hladím,
Skláním se nad tvou krásou a mládím.
Prosím lunu, když zacházím za obzor ,
Ať přes noc jemnou , dá na tě pozor.

Jsem anděl s křídly z obláčků,
Jsem tvůj anděl strážný miláčku.
Držím nad tebou svou ruku ochrany,
Před nástroji pekla , si přece bezbranný.

Duši dám peklu , když mi tě ochrání,
Sepíšu smlouvu se Satanem , když mi tě zachrání.
Pro tebe udělám první i poslední,
Hlídám tě na cestách , jsem slunce polední.

Kmotřička do vínku dala ti kouzlo,
Co něžnými polibky , do mě sklouzlo.
Jsem nyní čarodějka a svými čáry,
Zahalím tě od hlavy , mocnými dary.

Dám ti vše , co dát ti mohu,
Lásku, štěstí a věčnou touhu.
Jsem básník , co do každého řádku,
Píše o tobě , něco na památku.
Autor Princess88, 07.02.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela se mi líbí první tři sloky, pak už mě to nějak přestalo bavit. A ten rým zachrání - ochrání... Darmo mluvit.

07.02.2006 12:37:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí