Trojuhelník

Trojuhelník

Anotace: "K"

Ta díra uvnitř z ocele,
studí a vůbec nehřeje.
Tvrdá jak kámen - nekonečně,
a všechno netrvá - já vím - věčně.

Volba je těžká, tak jak dál?
kdo v tomhle Tebe přemlouval?
A rána krvací, sil už moc není,
nemůžu najít pochopení.

Ztrácím co měla jsem, ztrácím se sama,
maximum v "milovat", jsem přeci dala.
A místo toho vně temnoty,
se rozpadá MY na já a Ty.

Bolí to více, než zdálo by se,
pokud vím, říká se tomu krize.
Jediné vědomí - co teď vím,
že nevím zda to ustojím.

Bojím se.
Autor Analisieren, 29.06.2011
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: tato22, Jiparo, hašlerka, Live to fight, labuť, seh, Findë, Linzerka, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň.. ustojíš to, držím ti palečky..

30.06.2011 22:22:00 | Live to fight

Ustojíš! Ustáli to jiní. Nesedávej v síni, tam najdou si tě stíny.Venku je krásně!!!

29.06.2011 10:53:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí