cesta ke světlu

cesta ke světlu

Anotace: ...

krajina pustá bez kapky vody
jak mé srdce bez citu lásky
pamatuji si na tebe jenž jsmi dala křídla
avšak neřeklas mi jak je mám používat

já roztáhl je v naději že poletím do oblak
avšak tvá zrada stáhla mě do pekla
stáhlas mě do pekla, do jeho temnoty
kde již pro mě paprsky slunce nesvítí

tápám v temnotách
kde zakopávám
o duše těch jenž dopadli jak já.
Beznaděj z nich cítím
já však ji eště neztratil

tápám v temnotách po světlu
aby mé kroky vedli kupředu
kde milující osobu
jak doufám najdu

* * *
láska nemá být jen prokletí ale i dar
Autor seh, 29.06.2011
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, ilona, E.deN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bravo!No,úžasně:)Moc jsem si báseň užila!Děkuji,milý básníku.

05.07.2011 16:56:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí