Dva jsou jedním

Dva jsou jedním

Anotace: Trochu netradičně napsáno, chápu když se někomu nebude líbit, ale takhle mi to samo vyletělo na papír..

Tvůj
úsměv jemným vánkem hladí duši mou...
Né tak zcela nevinnou.

Vinna
Jsem citem k tobě, který ukrytý v nitru nosím,
chtíčem po tobě, a slovy, kterými prosím
o další chvíle.

Ty
štěstí, radost, v tobě ukryté jsou.
Víra v Tebe otevírá další naděje.
Ty - Oporou mou, skutečnou a jedinou.

Jsi
kapkou zklidňující žízeň,
úsměvem zahánějícím trýzeň,
jsi mým světem.

Nezanechej
bolest a pláč buď mým a to stále,
vyplňuj mé srdce dále.

Osud
relativní pojem a náruživý hráč
zvláštními okolnostmi přivadí nás
ke stále většímu porozumění...

... a pak ... ?

Dva
jsou jedním,
jeden obojím.
Autor Lissa, 29.06.2011
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za ten závěr:-)

30.06.2011 07:11:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí