Marnosti proud

Marnosti proud

Anotace: :(

Země se točí jak míček v ruletě
přesto je krásně na světě
ač zamotanou hlavu z toho mám
v Tvé náruči láskou procitám.

Jsou slova planá jako růže
jsou činy růže planoucí
nejradši bych tě vysvléknul z kůže
tak hodně jsi pro mě žádoucí.
Marnost je pocitem zmaru
těžko se smívaj mé představy
má krev je před bodem varu
mám z toho strach i obavy.
Nelze tě zaujmout více než slovem
nelze tě spoutat, nelze tě mít
a tak se loučím a říkám sbohem
nech mě jen v klidu odejít.
Autor Ďábel sám, 30.06.2011
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, šuměnka, CULIKATÁ, Kapka, Marsinka, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí