Zklamání, ledový dech...

Zklamání, ledový dech...

Anotace: ......

Zklamání je jako ledový dech
Odtažení, když polibek čekáte
Znenadání - mé rty na jejích rtech!
Kouzla vracejíc minulost hledáte....

"Jezero slz a moře vzpomínek
z plamenů nadějí zbyl už jen plamínek
Pohasínající
Umírající
Opět.."

Zklamání je jako ledový dech
Pro zbytek žití vůli nemáte
Závan smutku, prázdnota na křídlech
Tolik chladu ze sebe vydáte....

Proč tohle zklamání tolik bolí?
Každá vzpomínka na ní... Na cokoliv
Na její oči...
Její úsměv...
Její vůni....
Na ní........
Autor Impardonnable, 01.07.2011
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Karmínka, efeeez, Sýkorka07, Kett, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji...

01.07.2011 00:25:00 | Impardonnable

Byla to láska, co uletěla
Však nová křídla má, by přiletěla

Vítám tě mezi námi, ať se ti tu líbí!

01.07.2011 00:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí