Jsem zpět 2011

Jsem zpět 2011

Anotace: Po delší době zas jedno dílko trochu "tvrdší" , ale o to pravdivější

Jsem zpět 2011

Tak jsem zas' zpět s kouskem depresivní básně.
Vykecám se, a bude chvíli krásně.
Psaní je vrba má, co poslouchá mé pocity.
Ta jediná, když poblíž nejsi právě TY.
Jenže holky chtěj kluky, jež svině jsou a spíše ze zvyku,
znaj‘ pojem I LOVE YOU jen z nápisů na triku.
Tak to je, když svině vládnou dneska světu.
Opravte mne, jestli snad se pletu.

Že něco změní se - v to nemám víru.
Dnes svině je každý, kdo do řitě má díru.
Nejsem básník, tak ani verše nemaj' žádný styl.
Jsou to jen pocity, na ukrácení těchto chvil.
(LSI, 1.7.2011)
Autor LSI, 01.07.2011
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: lucie.Tee, Avola, Live to fight, Ejí, tato22, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny holky nejsou stejný.Je třeba hledat a dívat se..

01.07.2011 09:49:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí