Tvůj spánek

Tvůj spánek

Anotace: Sonet - napsal sem h okdyž usnula

Vím,že nemůžeš vidět můj úsměv,
jak se usmívam když vedle mne spíš,
je to tak překrásný pohled
i když si to možná nemyslíš.

Poslouchám tvůj klidný dech,
sleduju tvá víčka zavřená,
úsměv na tvých sladkých rtech,
když spíš si tak překrásná.

Je to pohled dojetí,
lásko má jediná,
takhle tě sledovati.

Usínej vedle mne co nejčastěji,
to je to,co si přeji,
tvůj spánek,ten já zbožnuji.
Autor Dubínek, 01.07.2011
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Ivas.22, Chicki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí