Jako Tvůj Anděl

Jako Tvůj Anděl

Anotace: Až...

Život je jako kytice
Svázaná z různých květů
Jeden kvítek
Jedna vzpomínka je tu



Mezi květy jsou i bodláky
Jako špatné zážitky
Život nejsou jen šťastné kvítky
Je to i bolest a zármutky


Až....


Chci věnec jen z bodláků
Květy nechť žít zůstanou
Bodláky se mnou pohltí oheň
Ty si na mne lásko
S něžným květem vzpomeň


Netrhej kytky
Pohladˇje pohledem
Vzpomeň si na lásku
Na smutek zapomeň

Jen usměj se
Tvůj úsměv uvidím
Budu Tě provázet
Životem Tvým

Jako strážný anděl


Byl jsi můj kvítek v bodláčí
Já Ti Tvou lásku a ochranu
Odtamtud oplatím....
Autor Azure angel, 01.07.2011
Přečteno 520x
Tipy 46
Poslední tipující: Špáďa, WAYWARD, ECHO PARAZIT, bobyna, vodnař, casla, tato22, James Libustka, střelkyně1, Emmelia, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem tvými verši naprosto okouzlena...kdyby v té kytici aspoň převažovalo více kvítí než bodláčí...to by bylo fajn...o))

01.08.2011 22:28:00 | střelkyně1

Až otevřeš oči, zbyde jen Kdyby....
a postel plná bodláčí...

09.07.2011 15:00:00 | whiolet

Moc pěkné. st

02.07.2011 09:49:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí