Jmenuje se Láska

Jmenuje se Láska

Anotace: Je s vámi, když jste spolu :-)

Z nebe plného hvězd,
v Ráji mezi dvěma světy,
vracíte se pohádkových cest,
kde místo deště prší květy.

Vím, že vy dva jste tělem jedním,
milujete jeden druhého,
když se vidíte, vaše tváře se rozední,
láskou byste obdarovali chudého.

Jste dvě duše, které po sobě touží,
máte společné sny a plány,
vaše city si šťastné být zaslouží,
díky lásce jsou vaše duše obdarovávány.

Myslím, že netřeba říkat,
že vám hvězdy nakloněny jsou,
jakmile jedna přestane blikat,
druhý tuší předtuchu zlou.

Já vím, že ve vašem životě,
plném radostného povyku,
postavíte se proti prázdnotě,
plni hřejivého dotyku.

Nebojte se vykročit,
společně do života,
s potíží dokážete zatočit,
vášeň je u vás nezlomná jistota.
Autor Tomáš Přidal, 02.07.2011
Přečteno 409x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, Mbonita, labuť, Leedram, CULIKATÁ, Maryje..., Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí