Rozpad

Rozpad

Anotace: "K"

Slabost těla zmocňuje se,
srdce padlo v jemný prach.
Vždyť jsem taky člověk přece,
neunesu tenhle krach.

Bolest v hrudi stupňuje se,
slzy povolává stres.
Rozchod tohle všechno nese,
smířit se se slovem BEZ.

Láska hubí moje tělo,
mysl nese v závěsu.
Teď už je jen všechno bylo,
jak jen tohle unesu?

Už vím. Sama.
Autor Analisieren, 02.07.2011
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiparo, Avola, vapiti, CULIKATÁ, tato22, Linzerka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí