Snění o svatbě

Snění o svatbě

Anotace: V noci se mi zdál sen o svatbě s mým přítelem...

Sbírka: Mé city, emoce, myšlenky...

Když den s nocí splývá,
vím, že jsi v tu dobu se mnou.
Miluji, když mne někdo jako ty líbá,
však šlahouny břečťanu se po nás pnou.
Sny o tobě mne do rozpaku uvádí,
proč vždy končí v poušti u vádí?

Proč se mi poslední dobou sní o svatbě s tebou,
když dny bez tebe jsou mi pouhou tmou?
Zdá se mi, že jsme na písečné pláži,
kde na horizontu západ slunce září.
Krásný prstýnek jsi mi dal,
k tomu krásný pohled a s vášnivým polibkem ses mi vzdal.

Řekla jsem "ano" a políbila tě na rty,
do ouška ti zašeptala: "Miluji tě, jediným důležitým jsi pro mne jen ty".
Autor bloodyma, 02.07.2011
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znáš tu babskou pověru: "Komu se o své svatbě zdá, ten se jí nikdy nedočká." Ale co, je to jen pověra.
Azazen

02.07.2011 23:28:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí