Nabízím se

Nabízím se

Anotace: takhle bolí nezájem

Toužím po doteku.
zoufale.
jsem malé dítě nestoudné
co touží zoufale.

Tělo se třese.
v napětí
než napočítám do pěti
rozpadne se na sto kusů
chytneš-li mě kolem pasu.

Podplácím osud
vlastním tělem
lehám si na zem
jsem žrádlo šelem
když to, můj milý, zaručí
být v bezpečí v tvé náruči.

Není nač čekat
už jsi v cíli
jen malý moment, krátkou chvíli
takhle to končit přece nemá
nemám tu zůstat uplakaná
uprostřed cesty zcela sama.
Autor klajusenka, 02.07.2011
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, TetaKazi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí