Pro Ondru...

Pro Ondru...

Anotace: Pro meho Ondraska kteryho mam moc rada ....

Naštval ses protože jsme tě zklamala
ale to k tomu asi patří
zachoval ses jak si chtěl
a za to tě mám ještě radši.
Jsem jen upřímná a pravda někdy bolí
bolí víc než lež a než udeření holí.
Sedím na okně a koukám ven
chci ti říct že pro tebe tu vždycky jsem.
Že ti pomůžu až budeš mít s něčím starosti
a že budu ráda když se semnou podělíš o své radosti.
I když budu na tebe sebevíc naštvaná
tohle nikdy nevemu zpět.
I kdybychom spolu neluvili 100světelných let.
Vždy tě ráda obejmu,polibek dám
jen nechci slyšet:"Dál už půjdu sám!"
Autor Janica, 07.02.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí