Žijeme

Žijeme

Anotace: stejne jsme tu jen na navsteve

Žijeme

Jarní kvítí co z jara svítí
slunce co nepřestane pálit
takový život bych chtěla mít
žádný boj s ubíhajícím osudem
žádné zbytečné vrásky žádné smutné lásky
proč se trápit,proč životem jako bludištěm jít
nic není dokonalý ale s tím se dá žit
proč smutek mít jak povolání
vždyť je to k zbláznění
myslet jen na krásné dny
co nás v budoucnosti čekají
ano jsou i špatné ale ty časem zmizí
jsme tu jen jednou
tak proč si to naplno neužít
zapomenout na strasti a všem odpustit
vždyť je to tak jednoduchý jsme jen lidi
ano život je zlí,ale nejsme na dovolený
každý má své dny jen bojem povolí
nesmíme se měnit,jsme to mi,kteří žijí
Autor Héďa2, 07.02.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí