Prázdná sklenice

Prázdná sklenice

Anotace: ***

Zástava srdce se nekoná,
nastala však má přeměna.
Ptám se, čím to asi je,
že mé srdce kamenné je?!

Nepátrám po tom velice,
touha má se rozpustila,
zůstala prázdná sklenice.
Autor devcatko z jetele, 03.07.2011
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Paulín, labuť, la loba, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To chce ji naplnit
asi nejlepším to vínem.
Touha ta přece nezmizí
jen zmenší se ta mrška.
Jak houba.
Vínem pookřeje.
Zítra bude líp.

03.07.2011 23:41:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí