Most marnosti

Most marnosti

Anotace: ***

Do ušních bubínků
mně melodie zní,
ťapkání deště se neomrzí.

Snad zastavil se s námi čas,
je ještě brzy se ptát,
proč se to stalo,
vůni kouzla poztrácelo,
most marnosti nad námi vystavělo.
Autor devcatko z jetele, 03.07.2011
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Maryje..., Paulín, tato22, la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne to se ti jenom zdá
ten čas však běží stále
pro tebe hraje
marnost zmizí
a bude navždy cizí.
Ještě máš šanci projít branou.
Ke štěstí.

03.07.2011 23:36:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí