Polib mě, zabij mě...

Polib mě, zabij mě...

Anotace: Trochu jiná..?

Polib mě...
Snad si se mnou nejdeš hrát?
- Chci se s Tebou milovat -

Zabij mě...
Pokud se mi nechceš dát.
- Neměla jsi slibovat -


Podívej se...
Do mých očí - tam temný vánek hladí růže.
- Plno hvězd a noční nebe -

Dotýkej se...
Do sytostí. Ah, dotýkat se Tvojí kůže..!
- Tolik cest, já chci jen Tebe! -


Povídej mi...
"Lásko moje." Já srdce Tvé dobudu.
- Klidně kouzly získám si ho -

Neříkej mi...
"Nejsem Tvoje. Já nikdy Tvá nebudu."
- Já dal Ti srdce, nezlom mi ho -


Zabij mě...
Pokud o mě nestojíš.
- Tvá vášeň mne spaluje -

Polib mě...
Pokud slibu dostojíš.
- ...Polibek se vzdaluje -

....Zabij mě
Autor Impardonnable, 03.07.2011
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: Karmínka, ann-ihilation, Sýkorka07, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí