Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Láska je věc krásná, to vím, však srdce pod ní čast praská.. a co pak s tím?

Zrod v očích a k srdci pád,
v letu šeptá: "Mám tě rád!"
Však trpce pálí zrada
a duše moje strádá.

Už nebudu milovat,
ať nemusím se bát.
Teď už si jen s city budu hrát,
né věčnou lásku slibovat.

Procitnutí, démon v krvi,
mě láska už nezabolí.
Poslední slzy pád,
dokončil vodopád
a peklo sobě otevřel
tím citem se víc nesevřel.
Autor Sharpiod, 03.07.2011
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí